top of page

Employee 
Benefits
 

Hoe We Het Doen

Kleine en middelgrote bedrijven hebben zeer specifieke behoeften met betrekking tot hun lokale en internationale voordelen. Professionals van Alexander Beard International Benefits begrijpen en waarderen niet alleen de fijne kneepjes van deze specifieke behoeften, maar blinken ook uit in het luisteren naar de klant om de meest geschikte oplossingen te vinden.

Internationale Bedrijfswinsten Beheren

Gezondheidszorg in Nederland

Ons succes ligt in de specifieke vaardigheden van het verstrekken van en adviseren over secundaire arbeidsvoorwaarden voor bedrijven met kleine tot middelgrote groepen lokale en internationale werknemers.

Alexander Beard International Benefits begrijpt en waardeert de complexiteit van de specifieke behoeften van elk bedrijf, inclusief hoe de betaalde premies kunnen worden geoptimaliseerd en tegelijkertijd een robuust voordelenpakket wordt geïmplementeerd dat voldoet aan de behoeften van uw bedrijf en werknemers.

Wij zijn specialisten in de wereld van employee benefits en arbeidsvoorwaardenadvies, met passie voor het leveren van de beste service die de kern vormt van alles wat we doen.

Over Ons

Alexander Beard International Benefits B.V. is een flexibele organisatie met een groot netwerk en ruim 40 jaar ervaring. We geloven in persoonlijk contact, helder advies en maken de zaken niet moeilijker dan ze hoeven te zijn. In een paar stappen werken we toe naar de oplossing waar u zich comfortabel bij voelt. Wij werken voor zowel lokale bedrijven als ondernemingen actief in het buitenland. Door deze combinatie zijn we als geen ander in staat om lokale oplossingen te koppelen aan de internationale verwachtingen.

Image by redcharlie

Weten Waarvoor U Kiest

Alexander Beard International Benefits B.V. is een flexibele organisatie met een groot netwerk en ruim 40 jaar ervaring. We geloven in persoonlijk contact, helder advies en maken de zaken niet moeilijker dan ze hoeven te zijn. In een paar stappen werken we toe naar de oplossing waar u zich comfortabel bij voelt.

Wij werken voor zowel lokale bedrijven als ondernemingen actief in het buitenland. Door deze combinatie zijn we als geen ander in staat om lokale oplossingen te koppelen aan de internationale verwachtingen.

Image by LinkedIn Sales Solutions

Neem Contact Op

Rijnstraat 495b
5215 EJ Den Bosch
The Netherlands

info@abg.net

+31 73 64 08 560

Alle Laatste Updates 

Ontvang de laatste updates van ons mediacentrum.

Leer Ons Kennen

Met een internationaal divers team kunnen we onze klanten over de hele wereld helpen.

Image by Michal Soukup

Onze Diensten

Office Work

Onze administratiediensten zorgen ervoor dat uw voordelen doorlopend worden beheerd. We combineren het noodzakelijke administratieproces en de coördinatie van jaarlijkse verlengingen met de specifieke processen van uw bedrijf, zodat u in overeenstemming bent met uw interne controlekader en u actief wordt geïnformeerd over eventuele problemen met betrekking tot uw voordelenplan.

Powerful Computer

Bij Alexander Beard International Benefits hebben we een enorme passie voor wat we doen. We houden ons voortdurend en bewust op de hoogte van wetswijzigingen en nieuwe ontwikkelingen in het steeds veranderende uitkeringslandschap. Dit betekent op onze beurt dat we onze klanten op de hoogte kunnen houden, zodat ze zeker weten dat hun personeelsbeloningen op de hoogst mogelijke standaard worden beheerd.

plans

Heel eenvoudig: wij ontwerpen, verkopen en implementeren het voordeelplan dat het beste bij uw bedrijf past. Onze zeer ervaren consultants begeleiden u door het voordelenlandschap, trends, benchmarking en wetgeving om de perfecte voordelenoplossing te bouwen. Tegelijkertijd luisteren we naar onze klanten en richten we ons nauw op het begrijpen van hun doelen en doelstellingen.

Working Together on Project

Communicatie en betrokkenheid met uw medewerkers is enorm belangrijk, vooral als het gaat om voordelen. We begrijpen dat het creëren van het perfecte pakket de sleutel is, maar zonder betrokkenheid van de medewerkers is het werk slechts het halve werk. Met onze communicatiediensten kunt u er zeker van zijn dat uw medewerkers en nieuwe medewerkers uitgebreide informatie krijgen over hun voordelen en dat ons toegewijde serviceteam klaar staat om al uw vragen te beantwoorden die u of uw medewerkers hebben over hun voordelenpakket.

Ons Team

Team

Wereldwijde Dekking

Image by Ed van duijn

Verenigd Koninkrijk

Frankrijk

de Verenigde Staten van Amerika

Novermber sunset on the South Rim_edited.jpg
Image by Joël de Vriend
Get in Touch

FINANCIEEL ADVISEURS, U KUNT VERTROUWEN

Bel uw lokale kantoor (klik hier) of klik op de knop 'Contact opnemen'.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Privacy Statement

Alexander Beard International Benefits (UK Branch of a Dutch B.V.) is deemed authorised and regulated by the Financial Conduct Authority. Details of the Temporary Permissions Regime, which allows EEA-based firms to operate in the UK for a limited period while seeking full authorisation, are available on the Financial Conduct Authority’s website. FCA Reference No. 725120.

Registered offices: 14-16 Rossmore Business Village, Inward Way, Ellesmere Port, Cheshire, CH65 3EY

bottom of page