Office-021

Services From The Netherlands

Onze Internationale Employee Benefits kantoren zijn gevestigd in Engeland en Nederland.

Onze kracht zit in de gecombineerde ervaring van onze Nederlandse en Engelse adviseurs. Samen hebben wij meer dan 45 jaar ervaring met het adviseren van internationaal opererende MKB ondernemingen. Wij adviseren, implementeren en administreren de Employee Benefits van deze ondernemingen, waaronder pensioenregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en collectieve zorgverzekeringen.

Wij begrijpen de uitdagingen die internationaal opererende ondernemingen ondervinden bij het samenstellen van het juiste arbeidsvoorwaardenpakket. Met begrijpelijke communicatie in Engels en Nederlands zorgen wij ervoor dat de werkgever op de hoogte blijft van de meest recente wetswijzigingen. Waar nodig helpen wij met het doorvoeren van noodzakelijk wijzigingen.

In Nederland adviseren wij onder andere over.

Collectieve Pensioenregelingen

Voor de Nederlandse werknemer is pensioen een zeer belangrijke arbeidsvoorwaarde. De pensioenwetgeving in Nederland is complex, maar wij kunnen u hierin wegwijs maken. Onze adviseurs begeleiden de klant met het samenstellen van de best passende pensioenregeling en adviseren welke uitvoerder bij de gewenste pensioenregeling en de onderneming past. Daarnaast verzorgen wij de communicatie naar de werknemers en helpen wij de werkgever bij de administratie van de pensioenregeling.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Kort en langdurig verzuim door ziekte of arbeidsongeschiktheid kan voor zowel de werkgever als de werknemer een behoorlijke financiële impact hebben. Om de financiële consequenties te verkleinen zijn er diverse mogelijkheden voor de werkgever. Wij helpen de werkgever met het in kaart brengen van de risico’s. Onze medewerkers adviseren bij de keuze van verzekeringsoplossingen voor de verzuimkosten van de werkgever of inkomensverzekeringen voor de werknemers.

Collectieve Zorgverzekering

In Nederland is iedereen verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Met een collectieve zorgverzekering kan de werkgever korting op de zorgpremie aanbieden. Daarnaast kan een collectieve zorgverzekering uitgebreidere dekkingen en vergoedingen bieden aan de werknemers. Wij werken met diverse Nederlandse zorgverzekeraars samen om scherpe tarieven en uitgebreide dekking te kunnen leveren.

Group Employee Assistance Program

Nog niet heel bekend in Nederland, maar voor Amerikaanse werkgevers een vast onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Een EAP is een pakket van counseling, coaching en adviesdiensten dat u als werkgever kan aanbieden om werknemers steun te bieden bij persoonlijke problemen die het functioneren op de werkplek negatief kunnen beïnvloeden. Wij kunnen u assisteren bij het opzetten van een EAP in Nederland.

Een greep uit onze diensten

  • Adviseren over en implementeren van Employee Benefits
  • Advies over wijzigen of verlengen van een bestaande pensioenregeling
  • Beheer Employee Benefits
  • HR ondersteuning
  • Communicatietrajecten (zoals werknemersbijeenkomsten of correspondentie over Employee Benefits)
  • Actuariële dienstverlening
  • Ondersteuning bij instemmingstrajecten werknemers
  • Controle berekeningen van door de uitvoerder in rekening gebrachte premies
  • Prognose berekeningen pensioenlasten
  • Second opinion op uitgebrachte offertes
Meer weten