top of page

Employee
Benefits

Wie zijn wij?

Persoonlijk. Praktisch. Toegewijd.
Onze doelstelling is om met iedere klant een langdurige relatie op te bouwen. Geen advieskantoor op afstand. Binnen alle trajecten stellen wij de klant centraal en laten deze meedenken in het proces om uiteindelijk tot de best passende oplossing te komen. 

Over Ons

Alexander Beard International Benefits is een flexibele organisatie met een groot netwerk en ruim 40 jaar ervaring. We geloven in persoonlijk contact, helder advies en maken de zaken niet moeilijker dan ze hoeven te zijn. In een paar stappen werken we toe naar de oplossing waar u zich comfortabel bij voelt. Wij werken voor zowel lokale bedrijven als ondernemingen actief in het buitenland. Door deze combinatie zijn we als geen ander in staat om lokale oplossingen te koppelen aan de internationale verwachtingen.

Image by redcharlie

Waarom Alexander Beard International Benefits?

Alexander Beard International Benefits B.V. is een flexibele organisatie met een groot netwerk en ruim 40 jaar ervaring. We geloven in persoonlijk contact, helder advies en maken de zaken niet moeilijker dan ze hoeven te zijn. In een paar stappen werken we toe naar de oplossing waar u zich comfortabel bij voelt.

Wij werken voor zowel lokale bedrijven als ondernemingen actief in het buitenland. Door deze combinatie zijn we als geen ander in staat om lokale oplossingen te koppelen aan de internationale verwachtingen.

Image by LinkedIn Sales Solutions

Neem Contact Op

Rijnstraat 495b
5215 EJ Den Bosch
The Netherlands

info@abg.net

+31 73 64 08 560

 

Vergunning nummer AFM 12043464

Recente Updates

Lees de laatste updates in ons mediacentrum

Ons team

Ons internationale team kan onze klanten over de hele wereld van dienst zijn.

Image by Michal Soukup

Onze Diensten

Office Work

Het managen van alle regelingen kan uitdagend zijn. Wetswijzigingen, verlengingen, nota's en mutaties vragen veel aandacht van de HR afdeling. Een afdeling die niet altijd de tijd heeft om deze zaken op te pakken. Met onze beheerdiensten nemen wij deze werkzaamheden voor u uit handen. Met real time inzicht in alle regelingen en lopende mutaties. Waar nodig beantwoorden wij alle vragen die u en uw werknemers hebben over de arbeidsvoorwaarden.

Powerful Computer

Middels nieuwsbrieven en regelmatige evaluatiegesprekken houden wij uw employee benefits pakket up te date met wetswijzigingen en "best practices". 
Kennis en praktijkvoorbeelden delen we graag met u waardoor u er op kan vertrouwen dat uw benefits voldoen aan de meest recente wet en regelgeving.

plans

Wij helpen u bij het vinden en opzetten van de beste passende pensioenregeling en arbeidsvoorwaardenpakket. Onafhankelijk. Voor ons is het belangrijk dat u weet waar u voor kiest. 
Wanneer er verschillende oplossingen voor uw vraagstuk zijn, zetten we die begrijpelijk uiteen. Alleen dan kunt u een keuze maken waar u nu en in de toekomst achter staat. Doordat we actie
f zijn in een breed netwerk van specialisten zijn we in staat om snel een beroep op deskundige derden waar nodig. Zo kunnen we uw wensen beter realiseren. Ook als uw onderneming actief is in het buitenland.

Working Together on Project

Een goede pensioenregeling en een mooi pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden is één, maar u wilt uiteraard wel dat de werknemers goed op de hoogte zijn van de regelingen, maar ook begrijpen welke keuzes er gemaakt kunnen worden.
Communicatie is daarom cruciaal. Vanaf de eerste werkdag kunnen wij u helpen bij het communiceren van de employee benefits.  
Met moderne tools geven wij uw werknemers inzicht. Bij indiensttreding maar ook op andere keuze momenten en bij pensionering.

Ons Team

Team

Wereldwijde Dekking

Image by Ed van duijn

Verenigd Koninkrijk

Frankrijk

de Verenigde Staten van Amerika

Novermber sunset on the South Rim_edited.jpg
Image by Joël de Vriend
Get in Touch

ADVISEURS DIE U KAN VERTROUWENN

Bel uw lokale kantoor (klik hier) of klik op de knop 'Contact opnemen'.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Privacy Statement

Alexander Beard International Benefits (UK Branch of a Dutch B.V.) is deemed authorised and regulated by the Financial Conduct Authority. Details of the Temporary Permissions Regime, which allows EEA-based firms to operate in the UK for a limited period while seeking full authorisation, are available on the Financial Conduct Authority’s website. FCA Reference No. 725120.

Registered offices: 14-16 Rossmore Business Village, Inward Way, Ellesmere Port, Cheshire, CH65 3EY

bottom of page